مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت: پیش بینی کردیم که راهنمایان را برای اطلاع رسانی به زائرین در این شهر در ایام تعطیلات نوروزی، مستقر کنیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: سال گذشته پنج میلیون و 100 هزار گردشگر خارجی در کشور داشتیم، ولی تعداد گردشگران خارجی در 9 ماه نخست سال جاری از 6 میلیون گذشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: جهان امروز ابزارهای کارآمد خود را در بخش گردشگری قرار داده و ما نیز باید به سمت گردشگری الکترونیک در قم پیش برویم.
کاروانسرای عسگرآباد در بخش مرکزی استان و در فاصله 15 کیلومتری شهر مقدس قم قرار دارد که در سال 1380 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. عکاس: فرزانه تافته
کاروانسرای تاریخی محمدآباد که یکی از میراث به جا مانده از دوره سلجوقیان محسوب می شود در بخش مرکزی قم و روستای محمدآباد واقع شده است. این اثر تاریخی در سال 1377 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
مسؤول کمیته اماکن و موزههای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: تیمچه بزرگ بازار به علت ویژگیهای معماری اسلامی و سقف ضربی و قدمت تاریخی از دورههای صفوی و قاجار توجه گردشگران را به خود جلب کرد.
معاون گردشگري، سرمايهگذاري و تأمين منابع ادارهكل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قم گفت: بحث بومگردي يكي از ظرفيتهايي است كه بايد بيشتر به آن توجه شود تا سبب توسعه روستايي شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت: اولویت اقتصادی استان، بخش گردشگری است و تعداد تختهای اقامتی در استان قم به 12 هزار تخت رسیده است.